2012. október 11., csütörtök

Mi az oldal célja?

    „Hajviseletünk nagymértékben meghatározza kinézetünket, megjelenésünket, s bizony nagyon fontos, hogy mindig az arcformánkhoz és az egyéniségünkhöz illő frizurát válasszuk” – véli Hajas László. – „Hajunk minőségét genetikailag, a szüleinktől örököljük, de állapotát a környezetünk, a levegő és a táplálkozásunk is jelentősen befolyásolják, míg hajunk fényét elsősorban az egészségünk és az éppen aktuális hangulatunk határozza meg. Egy biztos, mindig szánjunk időt a hajunkra, figyeljünk alaposan oda a hajápolási szokásainkra!”
http://www.joy.hu/szepseg

Mesterfodrászok egyöntetű véleménye szerint minden gyönyörű frizura alapja a jó vágás, amely a megfelelően kiválasztott hajszínnel együtt kiemeli az arcunkat. Egy profi fodrász vagy stílustanácsadó segítségével megtalálhatjuk a hozzánk illő frizurát, előtte azonban mindenképpen érdemes végiggondolni hajunk típusát, mennyiségét, aktuális állapotát, arcunk formáját, korunkat, személyiségünket és persze munkahelyünk, környezetünk elvárásait.
      Ez az oldal   a frizura készítést  hagyományos  oldaláról közelíti meg. Arra szolgál, hogy néhány egyszerű tippet nyújtson arról, hogyan tudunk akár otthonunkban is, mindennapi eszközökkel  divatos frizurát varázsolni magunknak. Ezen belül is főként egyfajta frizurakésztési technikával, a hajfonással, foglalkozik részletesebben. Különböző szempontok figyelembevételével mutatja be ennek a stílusnak a sokoldalúságát. Legtöbbször a pozitívumai sorakoznak fel és azok mellett érvelnek az oldalon megjelenő írások, de ha szükséges kritizálnak is. Mindezekhez szorosan kapcsolódó fényképek, videók segítenek minket abban, hogy jobban át tudjuk tekinteni, megérteni  a leírtakat. 

    Mindenképpen ajánlott azoknak, akiknek valamilyen meglátása, észrevétele, tapasztalata van a témával kapcsolatban, de azoknak is akik csak passzív szemlélői ennek a területnek és nem akarnak, vagy nem tudnak különösebb információkkal szolgálni ebben a témakörben.  Remélhetőleg az oldalon megjelenő bejegyzések  segítenek rávilágítani a téma sokoldaluságára, továbbá rámutatnak azokra a jellemzőkre, amiért mi, "hajfonás kedvelők" érdekesnek és különlegesnek tarjuk a divatnak ezt a formáját, továbbá segít felkelteni mások érdeklődését is ezen terület iránt.  

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése